Situacija IZMIČE KONTROLI: Ceo Pojas Gaze na udaru izraelske avijacije, ima mrtvih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija IZMIČE KONTROLI: Ceo Pojas Gaze na udaru izraelske avijacije, ima mrtvih (VIDEO)

Glavne mete su uporišta Hamasa

Izraelska avijacija je napala 15 objekata palestinskih boraca i nastavljaju da bombarduju Pojas Gaze, objavila je pres-služba vojske.

Pročitajte i:

Napadi koji traju više do dva sata vojska je nazvala odgovorom na "vrlo ozbiljan" pogranični incident, čije detalje zasad ne objavljuju.

- Vojska Izraela nastavlja napad na čitav Pojas Gaze koristeći borbene avione i dronove. Dosad je bombardovano 15 terorističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ciljeva - navodi se u saopštenju.

Među napadnutim objektima vojska navodi štab vojske pokreta Hamas u prestoničkom rejonu Zejtun, skladišta oružja, kampove za obuku i osmatračnice.

Najmanje tri Palestinca su izgubila život. Prema izraelskim podacima, svi oni su pripadnici Hamasa, dok je jedan Palestinac poginuo u sukobu sa vojskom tokom još jednog u nizu protesta.

Nakon početka bombardovanja Palestinci su ispalili tri rakete, od kojih je dve presreo kompleks "Gvozdena kupola".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.