Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2020, 07:04

Sistem koji ne funkcioniše platili 245.000 KM

SARAJEVO - Iako je Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine još 2014. godine potpisalo ugovor za Projekat uspostavljanja elektronske podrške poslovnim procesima (DMS), vrijedan 245.000 KM, taj sistem još nije u potpunosti funkcionalan zbog čega postoji opasnost da izvještaji koji se rade putem DMS-a nisu u potpunosti tačni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nove tehnologije u institucijama

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2020

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine za sistem koji nikada nije u potpunosti profunkcionisao platilo je 245.000 KM i time potvrdilo da u oblasti javnih nabavki kada je riječ o IT, u najmanju ruku, vlada haos...Kada je riječ o novim tehnologijama, e-upravi itd. gotovo da nema institucije u Bosni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.