Sindikati stupili u štrajk, a zatim ostali bez prava da pregovaraju

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati stupili u štrajk, a zatim ostali bez prava da pregovaraju

Sindikati „Jedinstvena organizacija sindikata“ i „Nezavisnost“, koji su proteklih meseci organizovali štrajkove u Republičkom geodetskom zavodu (RGZ), ostali su u junu 2019. godine bez reprezentativnosti, odnosno prava da pregovaraju sa poslodavcem o pravima radnika jer je RGZ utvrdio da nemaju dovoljan broj članova. Članak Sindikati stupili u štrajk, a zatim ostali bez prava da pregovaraju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Druge nacionalne kvalifikacije za Dotu 2

Izvor: Danas, 29.Jul.2019

Ukoliko igrate Dotu, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje druge online kvalifikacije, čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine. Članak Druge nacionalne kvalifikacije za Dotu 2 se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.