Silovateljima maloletnika po 20 godina zatvora pravosnažno

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 20:53

Silovateljima maloletnika po 20 godina zatvora pravosnažno

Apelacioni sud u Novom Sadu povećao je za šest godina zatvorsku kaznu i pravosnažno osudio na 20 godina zatvora Rifara Ćosovića.

I to zbog dva silovanja i dva krivična dela zapostavljanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Ovom odlukom krajem 2021. preinačena je presuda Višeg suda u Nov Sadu koji je Ćosovića u julu bio osudio na 14 godina zatvora.

Apelacioni sud je usvojio žalbu Višeg javnog tužioca u Novom Sadu i preinačio prvostepenu odluku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na 20 godina zatvora u Novom Sadu prošle godine je pravosnažno osuđen i Janika Kovač zbog silovanja deteta, saopšteno je ranije danas iz suda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POVEĆANE ZATVORSKE KAZNE Apelacioni sud u Novom Sadu odlučio: Silovateljima maloletnika PO 20 GODINA

Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 01:33

Apelacioni sud u Novom Sadu povećao je za šest godina zatvorsku kaznu i pravosnažno osudio na 20 godina zatvora Rifara Ćosovića zbog dva silovanja i dva krivična dela zapostavljanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.