Sestričina Britni Spirs jedva preživela: Skinuta je sa aparata za disanje

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestričina Britni Spirs jedva preživela: "Skinuta je sa aparata za disanje"

Medi Aldridž, osmogodišnja sestričina Britni Spirs doživela je nesreću prošle nedelje tokom off-road voznje.

Njeno vozilo se okrenulo pored reke i devojčica je nekoliko minuta bila ispod površine vode, te je u nesvesnom stanju primljena u bolnicu.

Devojčica je bila na aparatima za disanje, a porodica Spirs je prethodnih dana zamolila za privatnost, te su istakli da se mole za nju.

Danas je porodica pak, objavila novo saopštenje za javnost u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su saopštili lepe vesti. Medi je skinuta sa aparata za disanje, budna je i počela je da govori.

“Jako smo zahvalni što možemo da podelimo s vama vesti da je Medi bolje. Hvala vam na svim vašim molitvama i podršci. Nastavićemo da se svi molimo”, napisala je Britni na mrežama

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.