Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2023, 11:26

Sestra Stanike Gligorijević: Za nas nije završeno, tražim dva minuta snimka

Mirjana Aleksić, sestra pokojne Stanike Gligorijević, koja je poginula na napratnoj rampi Doljevac pre četiri godine, kaže za N1 da za nju taj slučaj nije završen i da će nastaviti da traži famozna dva minuta snimka i "kad se bude smenila ova vlast". "Za mene slučaj nije završen. Nema dva minuta snimka kamera koje je Aleksandar Vučić obećao kad je bio kod dece moje sestre. Ja sam koliko puta tražila, kaže on: Ja nisam nikome obećao snimak", rekla je ona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Slučaj Doljevac: Pravo drumom, pravda šumom

Izvor: Danas, 01.Feb.2023

Dok sam živa tražiću ta "dva minuta", a kad Vučić padne sa vlasti, tužiću ga što je prikrio dokaze. I malo dete zna da je za volanom bio Babić i da nije odgovarao jer ga je on zaštitio, tvrdi Mirjana Aleksić, sestra Stanike Gligorijević, usmrćene pre tačno četiri godine u saobraćajnoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.