Sestra Jelene Marjanović otkriva zašto je njena porodica odlučila da angažuje i PRIVATNE FORENZIČARE

Izvor: Press, 19.Sep.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Jelene Marjanović otkriva zašto je njena porodica odlučila da angažuje i PRIVATNE FORENZIČARE

Porodica ubijene pevačice Jelene Marjanović privatni Centar za forenzička istraživanja angažovala je nakon više od godinu dana čekanja da policija pronađe njenog ubicu.
Foto: Printscren
Kako za "Blic" priča Jelenina sestra Teodora Krsmanović, na ovaj korak su se odlučili kada su u pojedinim medijima počele da se pojavljuju informacije da je Jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
- Istraga o njenom ubistvu je trajala predugo. Godinu dana smo čekali da nam se saopšti ima njenog ubice - prvo je što je rekla Teodora.
Kako dodaje, priče o Jeleninom ljubavniku celoj porodici su "jako smetale".
- To je stvarno bilo nemoguće jer svi koji su je znali znali su da joj je Zoran bio prvi dečko, da je po ceo dan brinula o mami, njemu i ćerki Jani - kaže ona.
Sestra ubijene pevačice objašnjava da je upravo zbog toga Jelena sve vreme bila na relaciji: bolnica (zbog mame), vrtić (zbog ćerke Jane), i kuća.
- Jelena i Zoran se nisu odvajali, ali nikada nismo pomišljali da je on ljubomoran i da su zbog toga zajedno - priča mlada sestra brutalno ubijene pevačice.
Informacijom da je zbog Jeleninog ubistva uhapšen i osumnjičen upravo njen suprug Zorana pre nekoliko dana neprijatno je iznenadio celu porodicu.
- Ostala sam u šoku kada sam čula da je on osumnjičen za njeno ubistvo. Sa njim sam jedino ja bila u kontaktu od Jeleninog ubistva i redovno smo se čuli oko Jane - kaže Teodora i dodaje da ona ipak veruje državnim organima.
- Nije na meni da sudim Zoranu - zaključila je.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sestra Jelene Marjanović objasnila zašto je angažovala privatne istražitelje

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2017

Porodica ubijene pevačice Jelene Marjanović privatni Centar za forenzička istraživanja angažovala je nakon više od godinu dana čekanja da policija pronađe njenog ubicu...Kako za "Blic" priča Jelenina sestra Teodora Krsmanović, na ovaj korak su se odlučili kada su u pojedinim medijima počele...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.