Šešelj žestoko opleo po Đilasovom Savezu za prevaru: Koliko je platio onaj most, a još nije ni završen

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj žestoko opleo po Đilasovom Savezu za prevaru: Koliko je platio onaj most, a još nije ni završen

"SRS tamo nisu ni zvali, jer znaju unapred koji će odgovor biti", tvrdi lider radikala

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je večeras u emisiji "Panorama" na televiziji Studio B da SRS ne želi da se priključi Đilasovom Savezu za Srbiju jer im "tamo nije mesto".

Pročitajte i:

Šešelj je rekao i da SRS tamo nisu ni zvali, jer znaju unapred koji će odgovor biti.

- Znaju unapred da me ne vredi zvati, zvali su me čim sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratio sa službenog puta Boško Obradović i Sanda Rašković Ivić. Ja sam jednom primio na razgovor Obradovića i delegaciju Dveri, razmenili smo knjige, interesovalo me da vidim ko su i šta su, a onda je moj problem što čitam knjige i vidim da se radi o ljoticevcu i odbijem koaliciju - rekao je Šešelj.

Šešelj je podsetio i na rezultate vladavine Dragana Đilasa u Beogradu.

- Da, vidimo kako je Đilas zidao onaj most na Adi? Sad su Kinezi dogovorili sa Hrvatima most na Pelješcu za 526 miliona evra! Znate koliko je to dugacak most, a ovaj Đilasov most je koštao više od toga, a još nije ni završen - izjavio je predsednik SRS, rekavši da je on lider opozicije, jer ima najjaču opozicionu stranku u parlamentu.

Govoreći o Kosovu i Metohiji, Šešelj je rekao da se u njemu probudio tračak nade da su Amerikanci promenili politiku prema Srbiji, ali da je i dalje oprezan, kao i to da se zalaže za to da Srbija vrati pod čvrstu kontrolu, za sada, one teritorije na Kosovu i Metohiji na kojima žive Srbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.