Šešelj i Karadžić -  svedoci jedan drugome

Izvor: Glas javnosti, 26.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj i Karadžić - svedoci jedan drugome

Svi uključeni u proces odbrane Radovana Karadžića pred Haškim tribunalom uglavnom su saglasni u jednom - sve može da se očekuje.

Gledano sa strane odbrane bivšeg predsednika Republike Srpske, po svemu sudeći, a kako najavljuje i član njegovog tima, pored akademika Koste Čavoškog i Smilje Avramov, Milivoje - Bata Ivanišević (predsednik Centra za istragu zločina protiv Srba), Karadžić će svoje uvodno izlaganje posvetiti pitanju „zločina protiv mira“.

- Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je prouzrokovano narušavanjem mira u Bosni. Zločin protiv mira, nažalost, napravili su oni koji su formirali Tribunal. Sasvim je nesporno da je prvo u Bosni morao da bude narušen mir. Posle prvih višestranačkih izbora, kada je izmenom Ustava Bosna bila konstituisana u republiku građana, izgubio se termin „ravnopravan narod“. Posle nastojanja poslanika Srpske demokratske stranke da se formira drugo skupštinsko veće, gornji dom, u kome bi bili i predstavnici srpskog naroda, Alija Izetbegović učinio je sve da se to ne dogodi. Nizom postupaka, pre svega ustavno-pravne prirode, onemogućili su ravnopravnost naroda, tako da su Srbi ostali u manjini. Kada je reč o koaliciji dva naroda, moram da kažem da se ona povampiri uvek u ratnim okolnostima, čime su uvek prouzrokovani srpski gubici. Muslimani i Hrvati su još u Prvom svetskom ratu kao verni poslušnici Austrougarske učinili sve protiv Srba, koji su bili krivi za ubistvo princa Franca Ferdinanda. Ista koalicija se povampirlia i u sledećem ratu, pa ponovo i u ovom trećem - započinje razgovor za Glas javnosti Ivanišević.

 Kako Karadžić planira da objasni svoju ulogu u ratu?

- Te 1991. kada je Karadžić sa svojim poslanicima sve činio da se formira veće naroda, Izetbegović se potrudio da se to ne dogodi, i uz pomoć hrvatskih poslanika sve sprečio. Došlo je do referenduma, koji nije prošao, a muslimani su na silu pomogli Hrvatima u BiH, koji su to isto uradili i u Sloveniji i u Hrvatskoj. Ratovi su uvek nekako počinjali sa strane, pa bi bili preneti na otadžbinu, ali je sada sve bilo unutar naših granica. Drugi su obavili posao protiv mira, a prljavi, ratni deo, ostavili su Srbima, Hrvatima i muslimanima. Kutiljerov plan bio je poslednji pokušaj da se izbegne rat. Izetbegović je, međutim, kasnije povukao svoj potpis na nagovor američkog ambasadora i posle toga moralo je da dođe do rata. Prvo su oružje podigli muslimani, koji su simbolično ubili pravoslavnog sveštenika baš u Sarajevu.

BRIGA ZA ŽIVOT

Zajednička briga Radovana Karadžića i njegovog tima, kako prenosi Ivanišević, jeste - njegov život.

- Karadžiću ne treba fizička zaštita, jer je on izuzetno moralan čovek, vrlo stabilan, kao stena. Hemijske mogućnosti, međutim, mogu svašta da učine. Podsećam vas na incident kada su pokojnom Miloševiću ispred nosa doneli paprikaš koji navodno nije bio za njega, a potom mu doneli isti takav ručak. Svo vreme bio je na lekovima, a kada su mu ispitivali krv, našli su mu supstance koje, s obzirom na terapiju koju je primao, nije nikako smeo da ima.

Boji li se g. Karadžić?

- U neprijateljskim rukama - ne veruj nikom! Čuli ste od njegove braće da Karadžić jede isključivo orahe i hranu u koju se ne može ništa podmetnuti, i pije flaširanu vodu. Ujedno želi i da pročisti organizam.

 Dakle, tako bi otprilike trebalo da izgleda uvodno izlaganje g. Karadžića? Slično istorijskom času u Hagu koji su održali i bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević i lider radikala Vojislav Šešelj?

- Naravno. Ne postoji mogućnost, međutim, da se vodi isključivo takav proces pred Tribunalom, jer su oni koji su ga formirali vešto izbegli da predmet spora bude „zločin protiv mira“ i tako se unapred zaštitili od odgovornosti za ono što su učinili. Kao i u slučaju bombardovanja NATO pakta.

 Kako ste potkrepljeni dokumentacijom?

- Ostaju operativni poslovi. Raspolažemo veoma dobrom odbranom i kvalitetnim svedocima koji se neće prvi put pojaviti u Hagu. NJihovi nesporni kvaliteti već su dokazani u procesima protiv Momčila Krajišnika, pokojnog Miloševića i sada Šešelja i drugih. Kada je reč o dokumentaciji, ona je već sva u Tribunalu. Čak i ona koja nam nije bila poznata i do koje mi, Srbi, nismo mogli da dođemo. Dokumenti od muslimanske i hrvatske strane predati su tužilaštvu, čime su i nama postali dostupni.

 Šta očekujete od revizije optužnice od strane tužilaštva i njenog skraćivanja? Hoće li i vama uskratiti mogućnost da izvedete svedoke koji bi mogli da uzdrmaju Tribunal?

- Iako je mnogo toga već učinjeno, smatram da nema slučaja gde ne mogu da se izvedu novi dokazi. Naš najveći problem do sada bio je, a to bismo možda sada mogli da prevaziđemo, nesinhronizovano delovanje uzajamnih odbrana Srba u Hagu u raznim slučajevima. Mogli smo da nastupamo jedinstvenom strategijom, i da zajedničkim ciljem branimo svoje ljude.

 Postoji li šteta koju smo naneli sami sebi nejedinstvenim istupima u Hagu?

- Naravno, pogotovo kada se uzmu u obzir svedoci koji su išli na nagodbu. Oni su veliko zlo naneli i sebi i drugima. Istorijski gledano, mislim da su unesrećili i svoju decu. Takvi izdajnici su u mnogim situacijama krojili kapu mnogim Srbima koji nisu pristajali na te nagodbe, ali su svojim svedočenjem presudno uticali na mnoge presude koje su izrečene. U pitanju je rak-rana naše odbrane, ali možda sada imamo pravog borca koji će izaći na kraj s tim. U jednom pismu koje mi je Karadžić napisao kaže da „čovek nikada ne može da pobegne od izdaje i od smrti“.

 Da li će postojati kooperativnost između Šešelja i Karadžića i vaših timova odbrane?

- Šešeljev tim odbrane uvek može da računa na nas. I obrnuto. Verujem da će, kada se ta dva prijatelja nađu u Tribunalu, to biti jedan veoma moćan srpski tandem. Normalno da će pozvati jedan drugog za svedoke. I Milošević i Šešelj su imali istu ideju, da sa Karadžićem svedoče međusobno.

 A šta je sa Biljanom Plavšić?

- To zavisi od Karadžića. Znam da je g-đa Plavšić odbila da svedoči protiv Miloševića. Naravno da je odbila kada je videla kako su je izigrali. Mislim da bi bilo mudro da isto odbije i sada, jer bi bila totalno poražena u takvom svedočenju.

 Kakvu bi ulogu mogao da odigra sporazum koji Karadžić ima sa Ričardom Holbrukom?

- Amerikanci su bezočni kriminalci koji će u oči da vam kažu neistinu. Oni su lobiranjem legalizovali korupciju. Bojim se da takav sporazum pred Tribunalom neće imati nikakvu težinu.

 U startu odustajete da se pozovete na sporazum?

- To još ne znam. Karadžić se neće na taj način braniti. Svakako neće reći: „Postoji sporazum - oslobodite me“. Reći će: „Nisam kriv“.

Ima li vaš pravni tim taktiku odbrane?

- Karadžićeva ideja je da se prvo održi tribina „Za istinu o Radovanu Karadžiću“. Tada ćemo se dogovoriti kako najbolje da organizujemo taj posao. Zato ne bih ulazio u detalje. Pošto sud ionako ne radi narednih mesec dana, biće mirno more do tada.

Др Радован Караџић створио је српску државу. Др Радован Караџић спасао је Србе од геноцидног покоља започетог 1990. године од стране исламских и католичких побуњеника и сецесиониста. У Војсци Републике Српске било је преко 250.000 српских бораца, у српској полицији је било преко 35.000 полицајаца, који су свесно, савесно, добровољно учествовали у српском ослободилачком отаџбинском рату, борећи се ка крст часни и слободу златну. Победили су. У српском ослободилачком отаџбинском рату животе је дало скоро 20.000 српских бораца и српских полицајаца и српских цивила. Рањено је преко 60.000 српских бораца и српских полицајаца и српских цивила. Срби са поносом изговарају име др Радована Караџића председника Републике Српске и ђенерала Ратка Младића команданта Главног штаба Војске Републике Српске. Било је часно живети и борити се са њима.-

Радомир М. Мисаљевић. www.pravac.co.rs

i bilo je vreme, potrosili su nam bezmalo 20 godina i pride sav kredibilitet koji smo imali do tada. fali im treci satrap i cini mi se najveci lopov od njih trojice. sada se varaju da ce ubiti nekoga kao sto je ta rasrbljena bratija ubila djindjica. sada je druga klima u narodu, a ta banda i bagra sto protestvuje ce se vrlo brzo u to uveriti jer cini mi se da su i policiji dojadili. mada,nije daleko cas kada ce se i narod organizovati i stavi stvari na svoje mesto.seselj i milosevic su i bili gospoda,ako se to moze tako reci, ali rasa ih ne moze stici jos dugo vremena, kao svaki cisti bosanac ta individua ne zasluzuje ni vreme ni reci trositi na njega. Cak se i crkva sablaznjava na stvari koje je taj CRNOGORAC iz bosne radio, pocev od njegovog TIHOVANJA pa na dalje. to je covek pravoslavac, i to je primer cojstva i junastva. hahahaha. nego nesto ne cujem da se njegova braca crnogorci nesto bacaju sa izjavama tipa- izdaja, prodaja i slicno. doduse ima takvih nazovi junaka koji salju ljigave komentare vama i kuriru, ali ta fukara nema muda da izadje na ulicu. i ti koji divljaju po ulicama su narkomani kojima se droga daje u sporednim ulicicama. pa koga bre da brane? oca, domacina,glavu porodice ili jednu barabu koja je zivela zivotom klosara i raspucina i lecila ljude misjim repovima i bioenergijom? i jos dolazio po burek u 2-3 sata ujutro. pa ko je u to vreme na ulici? kurve,ne prostitutke jer one bar malo drze do sebe,narkomani koji su se uvece uradili i takodje narkomani koji su posli u nabavku para ili bilo cega sto se moze prodati bar za minimalnu dozicu. i sutra uvece jovo-nanovo. alkoholicare umalo da zaboravim. i od kojih je ta bitanga i probisvet? pogledajte samo imovno stanje njega i njegovog brata,ubice devojke,doduse kolima, pre dvadeset godina i sada. i neka neko od novinara bar pokusa da izracuna koliko kosta sakrivanje radovana svih ovih godina, i od cijih para je finansirano. u HAG propalicu i ako ga osude svu imovinu porodice karadzic prodati i podeliti socijalnim slucajevima, a njima uskratiti pravo ulaska u srbiju dozivotno,uostalom kao karadjordjevicima koji su uzgred budi receno bili potpuno nevini i naneta im je velika nepravda. treba o tome razmisliti. tek sada pojedinci pocinju da shvataju da je biljana plavsic bila u pravu kada je iznosila sve one stvari o karadjicu i mladicu. lopvi bre. setite se one izreke da naveca pobeda djavola to sto je ubedio vecinu covecanstva da ne postoji, a ona manjina izvrgnuta podsmehu. tako su ovi nasi djavoli ubedili jedan broj srba da su junaci i heroji srpskog naroda. cak su ih poredili sa carom lazarom i banovic strahinjom. a ono, nisu ni do kolena brankovicu. cek malo,ne bese li brankovic iz bosne? dokaz da se istorija ponavlja, i to opet po srbima iz srbije

Непријатељи Срба, више од тога: они који су уништавали Србе и који и данас уништавају Србе, су УХАПСИЛИ СРПСКОГ ЈУНАКА РАДОВАНА КРАЏИЋА и ставлии га у тамничку ћелију. На овај начин, они су УХАПСИЛИ САВ СРПСКИ НАРОД И СТАВИЛИ У ТАМНИЧКУ ЋЕЛИЈУ.

Суђење Радовану је суђење читавом српском народу. То је суђење баш сваком Србину (муџахедини, усташе, лихвари и други Антисрби нису Срби).

Суђење Радовану је суђење праву Срба на одбрану, које је фашистички Запад одузео Србима.

Суђење Радовану је суђење праву Срба на живот, слободу, достојанство – на постојање.

СУЂЕЊЕ РАДОВАНУ ЈЕ СУЂЕЊЕ ПРАВУ СРБА НА СВОЈУ ДРЖАВУ, коју Срби створише са много жртава да би се спасли од новог Јасеновца и нових јама.

ЖИВЕО РАДОВАН КАРАЏИЋ!

ЖИВЕО СРПСКИ НАРОД, НАЈНАПАДНУТИЈИ НАРОД НА ПЛАНЕТИ!

Русијо, помози поробљеним и свезаним Србима пре него што их фашистички Запад не избрише из живота и историје!

Русијо, помози поробљеним Србима и заштити Србе док још постоје и док има смисла штитити их! Русијо помози, док још постоји Република Српска и док још постоји карикатура од државе Србије, Русијо помози, пре него што фашистички Запад не заврши свој посао уништавања Срба!

Кад Муслиман у Босни и Херцеговини убије Србина, онда управљачи Америком, плаћени исламским петрол доларима, заглушујућим лажима прогласе убијеног Србина кривим а убица Муслиман се штити, похваљује и награђује. Хиљадама пута поновљеним лажима, они свој, већински дебилизован, народ убеде у кривицу Срба.

Кад после неког времена, годину-две или пет, управљачи Америком, из својих потреба, поново говоре о истом убиству, истом случају, народ је већ заборавио да је Муслиман убио Србина, па прихвати нови захтев истих управљача да се још један преживели мислећи Србин ухапси и „пресудом“ убије.

Тако ће управљачи Америком уништавати Србе све до последњег Србина, а у томе им помажу АМЕРИЧКИ НАМЕСНИЦИ („демократски“ постављени) по Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини.

Ti si obicna budala!

DRAGI ANONIMNI, dali bi ti mogao, makar sa milon reci, da objasnis zasto je Miloje budala ako tako tvrdi?

Siguran sam da ne bi mogao. Zasto to uopste kazes?

Svaka Milojeva rec je tacna. Da su tebi muslimani zaklali 17 clanova uze i sire porodice, pitam se dali bi i onda tvrdio da je Miloje budala!?

"Back to school" незналице. Властита имена се пишу великим словом. После тачке се пише велико слово. То је основа правописа, а глупости које си напсао не треба ни коментарисати. Један у низу латинаша који за шаку Јудиних сребрењака млати празну сламу по тастатури. Ја те жалим, искрено те жалим. Зашто? Зато што тебе и теби сличне чека страшни пораз на крају свих "победа". Мора да је страшно када се човечији живот сведе на "нека је пуно корито". У преводу, човечанство се тови. Наступа Дарвиново царство борбе за опстанак, својствен нижим бићима. Стрела са другог копна бачена, ко зна за коју коб изливена, врати се са тог пута смрачена, свом стрелцу ком не зна ни имена.

Bravo maestro, ti si dokaz da ima malo nade i razuma medju Srbima, kao mozda i bolje buducnosti

Radasine, izlupetao si gomilu gluposti. Da li ti gledas i citas sta pises? Znas li ti covece istoriju? Pojma ni o cemu nemas, samo o parama, zdranju i EU. To je sve. Blago tebi sto nemas mozak pa i ne moras da mislis.

On nije Radasin, on je Pederson.

Радован је цар царева, владар судбине, господар свемира. Он носи златну секиру на рамену, јаше коња који је бео и висок као брдо под снегом, и на руци носи држи буљину са огљем и очима како би могао ноћу видети пред собом.

...

О њему сањају хероји, јер мисле како само они треба да себе баце у огањ па да сутрадан добро буде свима, и да затим сви људи нађу своје благо.

...

О њему сањају краљеви што хоће да владају силом љубави и силом мржње.

Јован Дучић

Pitanje zlocina protiv mira Invkizitorsku kasapnicu nece mnogo uznemiriiti. Oni znaju st asu pocinili, i znaju cemu su namenili inkvizitorsku kasapnicu u Hagu. Da sam ja savetnik Radovanov, sasvim bi mu drugcije savetovao da se odbrana osmisli. Treba nastupati vise retoricki a ne pravno. Treba poniziti sud i glavne aktere i kasapine koji su iskasapili bivsu Jugoslaviju. I tako redom.

Nije mi jesno kako niko nece da shvati da protiv Haske kasapnice, ljudskih glava,da ta kaspnica nije samo osmisljena da kasapi ljude, nego da iskasapi pravdu i pravni nauku. Sta takvu kasapnicu briga sto je neko narusio mir i izazvao krvoprolice. To im je bio cilj. Njima treba kresati u lice.

Eto toliko za sda.

Sud koji je sudio nacistima u Nirnbergu odlucio je da je "zlocin protiv mira" najveci ratni zlocin.

To je to. Zato ako ne znas idi i citaj; i prestani da lupetas.

RADASINE jabuko sa grane.

Po svemu sta ti rece zakljucio sam da imas veliku temperaturu i da bulaznas, da nemas pojma sta pricas. Zato ti preporucujem da ti stavljaju hadne obloge na glavu i podtrbusni misic, jer visoka temperatura moze da dovede da mozak prokuha i da na kraju izlapi pa ces postati jos blesaviji nego jesi. Pisati tako bez ukusa o najvecem srbinu sa prostora bivse Jugoslavije je brezobrazluk i prostakluk. Njega slavi cio srpski narod, a ti se nasao da tom narodu odrzis predavanje. Nebi me nista cudilo da si potomak Brankovica kojega tako hvalis i velicas , a u stvari nemas posjma ko je to bio. Interesantno je to da se uvek nadje neka budala, koja ce da popljuje sav narod, a moderator mu to dopusta. Dali moderator ima isto takovo misljenje kao i Radasin, nebi me niti to cudilo, jer u srbiji se bratime ljuti neprijatelji samo ako je to u interesu cepanja i unistavanja srbije i srba. Samo i taj kurvin pir nece dugo potrwejati, gorece opet skupstina, samo ovog puta do temelja, gorece i predsednistvo i MUP, taj zuti virus treba spaliti, treba ga unistiti, jer ce nam doci glave. Ja sam se naratovao, ali ne zelim da moja deca moraju da ratuju, zato treba smeniti zute. Pa vidite da predsednica Skupstine radi sve po komandi fürera Tadica, taj komanduje vladom, policijom, Skupstinom, vojskom to je najveci diktator u dugoj istoriji srba. Taj se odrekao srpstva i upisao se kao crnogorac, a znate li sta je najveca uvreda za roditelja, kad ga deca izdaju. Boris Tadic je Radasine Brankovic a ne Karadzic, taj je spreman i sa djavlom sklopiti savez samo da ostane na vlasti. Taj je spreman prodati vlastito dete samo da moze da bude onaj koji ce da razbije srbiju. To mu je zadatak, a tata Solana i ujak Oli Ren mu u tome pruzaju neogranicenu financijsku i svaku drugu pomoc. Dokle ce, videt cemo. A tebi bi dao jos jedan savet, odvuci se negde u ladovinu i ohladi taj uzavreli mozak.

Radasine odgovori mi samo na jedno pitanje!

Zasto demokrate za deset godina na vlasti, nisu rasvetlile ubistvo Djindjica?

Da obradujem "anonimnog":

У београдском листу „Правда”, број субота-недеља, 26-27. јул 2008. године објављена је епска песма о Радовану Караџићу, а коју је написала Радмила Војновић.

Ево те песме

РАДОВАН И ЕВРОПЛИЈЕ

Србија је своје очи клела

Чарне очи да би не гледале

Где прођоше демоневроплије

Европлије Нато-крвопије

Први иде Борис кучук ага

И за њиме четири дахије

Шутанлија и Дачи алија

Расим ага и Чанаклија

Крвавијех руку до лаката

Са њима је чопор љутих звери

Јерем паша и Кара Батићу

Везир Вуче и ханума Дана

Они воде из горе Србина

Радована нашега јунака

Кукала им

демократска мајка

Ко је Србин и српскога рода

Да се моли за нашег хероја

Ко га изда у душманске канџе

Од срца му ништа не родило

Јер предаде душу Антихристу

Са Јудом се у паклу мучио

јер предаде Србина јунака

За тридесет евросребрењака

Амин

Dobro je, al moze i bolje.

Na primer, nema jednog od glavnih likova: CCedoglija-Travoglija.

Isto tako mislim da bi trebalo uspostaviti tesnije veze te pesme sa onom o Starom Vujadinu.

Ziveo Radovan i zivece i u srcu i pjesmama Srpskog naroda.

Demokrate su zvanicno na vlasti tek od ove godine, a pre toga je bio DOS, gde je spadao i Kostunjavi kocnicar (iliti Seseljev sluga). DOS je dosao tek 2000-e na vlast, a Djindjic je ubijen 2003, sto jos nije 10 godina po mojoj matematici, i barem su razjasnili ko je ubio Stambolica.

Ali, sve u svemu, sta je poenta? Je li razjasnjeno mozda ko je ubio Badzu ili Kundaka, da i to mozda nisu uradili demokrate i CIA?

Demokrate i CIA su verovatno krivi i za ozonske rupe, sidu, secernu bolest, itd., ako ce vam svima biti lakse nakon tog "priznanja".

Клетва жутима

На светога Прокопија,

главу дигла жута змија,

па се свила око тића,

Радована Караџића!

Дај нам Боже вође праве,

да дођемо змији главе,

да сломимо кичму њену,

србство наше нема цену!

Европе им пуна уста,

остала им клета пуста!

Погинули оног сата,

кад издасте свога брата!

Проклето је семе њино,

отпадничко и Јудино!

Жута владо, пасјег рода,

издајице свог народа!

Кукала ти мајка твоја

кад ухапси тог хероја,

србског сина са Балкана,

Караџића Радована!

Боже свети са висине,

згази слуге сатанине!

Зар Европа да нам суди?

Милостив нам Боже буди!

Sanja ,ti posta stihoklepac,mislim da bi za tebe bolje bilo da prestaneš da žvrljaš.Počni da širiš ljubav,a ne mržnju,bolje ćeš se osećati veruj mi.

o tome cemo kad bude proslo deset godina. a to je bezmalo jos pet godina. bar su mene tako ucili. sto se tice DEMOKRATA da li tamo svrstavas i kostunjavog i njegovu bratiju? da znam da pravim otklon na vreme. kako su kvarno odigrali kostinjavi i njegov posilni bulatovic, prodali karadzica samo nekoliko dana posto je taj vajni crnogorac otisao iz BIA-e i skrenuli pricu od sebe i svog sticenja karadzica. jos i poruka patrioti, hitler je radio trista cuda po celom svetu i ne vidim ni jednog pametnog coveka koji bi ga bar u necemu podrzao, ali priznaces, covek je usao u istoriju po svojim zlocinima, sto ponavljam ni u snu ne bih podrzao, po uvrnutoj strategiji ali brate i po mudima. kad je doslo vruce do dupeta ubio se da spreci da ga mrcvare po sudovima i zatvorima. a ovaj nas TIHUJE LI TIHUJE hahahaha

Radovan Karadzic je nevin .SVe odluke u toku rata donosio je "tata" tako da on niti se pitao za nesto niti je doneo odluku.on vam je princ charls republike srpske.A za sve one koje misli da je on neko i nestonek procitaju knjigu.

Dr, Karazic treba , da zahteva promena sudskog veca. i to; Jedan Rus Pravoslavac, Jedan Kinez, Jedan Grk, Jedan Francuz, Jedan Engez i Jedan Svegjanin. tako da sudsko vece bude izbalnsirano ,ako se ovo ne ispuni ,Ja bi Dr. Karazicu savetovao; Strajk Glagju.

E moj Radasine.

Je'l se ti ikada upita ko gazduje tvojom,nazovi je tako,zemljom Srbijom.

Jesili ti Radasine ikada upitao tvoga predsednika ko je on.Kako Radasine u tvojo zemlji Srbiji predsednik moze da bude neko ko je rodjen u drugoj drzavi,da ima drzavljanstvo trece.E moj Radasine nece dugo ova tvoja drzava sa ovakvim bolesnim umovima na vlasti dugo.Neka vam je Bog u pomoci.

Ej radikalni smradovi, ja mislio da ste izumrli kao dinosaurusi, a vi ste evo nasli utociste ovde. Ako, ako...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.