Servisne informacije za 8. jul – JKP Naissus, Parking servis i ED Niš

Izvor: Megafon.co, 08.Jul.2020, 12:51

Servisne informacije za 8. jul – JKP Naissus, Parking servis i ED Niš

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Niška Banja, ul. Carice Teodore br. 36. Voda curi ispred priključne šahte, nužan je iskop malim bagerom u dvorištu stranke u ulici Carice Teodore br. 36, u Niškoj Banji. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Carice Teodore.
– Bulevar 12. februar br. 90. Izbija čista voda pored trotoara i iz kanalizacione šahte, potreban je iskop u ulici Bulevar 12. februar >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << br. 90. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice, leva strana, od autobuske stanice do kružnog toka prema aerodromu. Aerodrom i privredni subjekti imaće uredno snabdevanje vodom.
– Ulica Dimitrije Leka br. 58. Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Dimitrija Leka, kod broja 58. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće  u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici Dimitrija Leke.
– Bubanj selo. Voda na ulici, nužan je iskop u Bubanj selu, na delu puta prema selu Gornje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje dela Bubanj sela, prema selu Gornje Međurovo.
JKP Parking servis U sredu, 08. jula, radnici Parking servisa u Nišu radiće na zameni neispravnih sijalica na teritoriji opština Medijana i Palilula, kao i u naselju Brzi Brod.
Takođe, za današnji dan planirani su i radovi na proširenju mreže javnog osvetljenja u naselju Brzi Brod. Radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije predviđeni su u ulici Branka Miljkovića.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži dana 08.07.2020. godine, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 12:00: deo Vukmanova, Berbatova, Donjeg Međurova i Čokota;
– od 08:30 do 15:00: deo Belotinca;
– od 09:00 do 10:00: delovi ulica Rujničke, Dragoljuba Ristića i Apatinske;
– od 09:00 do 11:00: deo ulice Dragiše Mišovića;
– od 09:00 do 14:00: deo Gornjeg Međurova i Malog Krčimira;
– od 09:00 do 15:00: deo Doljevca i Kočana;
– od 10:00 do 14:00: deo Trupala;
– od 12:00 do 13:00: deo ulice Majakovskog (parni br. 8-14).
JKP Tržnica Na osnovu člana 9. Odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji Grada Niša Gradski štab za vanredne situacije, na osnovu ocene i procene trenutne epidemiološke situacije u gradu doneo je mere za sprečavanje širenja epidemije virusa korona.
U skladu sa tim, direktor Tržnice Goran Đorđević preduzeo je korake za poštovanje mera za sprečavanje širenja virusa  i doneo je odluku “O postupanju zaposlenih u JKP Tržnica i korisnika pijačnih usluga-prodavaca i kupaca u cilju sprečavanja i zaštite od virusa korona”.
– Na svim ulazima pijaca istaknuta su obeveštenja o načinu ponašanja prilikom ulaska u pijačni prostor, kao i ponašanje prilikom kupovine proizvoda.
– Obavezna je upotreba zaštitne maske na svim pijacama.Ovo se odnosi na prodavce, kupce i zaposlene u JKP  Tržnica;
– Prskanje korisnika dezinfekcionim sredstvima;
– Kontrolisanje poštovanja socijalne distance između prodavaca-kupaca, odnosno kupaca-kupaca;
– U zatvorenim prodajnim objektima (lokalima) broj potrošača se ograničava na najmanje 6 m2 korisne površine odnosno najviše 2 kupca u lokalu.
– U zatvorenim prodajnim objektima (halama za prodaju mlečnih proizvoda) broj potrošača se ograničava na najmanje 6 m2 korisne površine.
– Okupljanje na otvorenom prostoru ograničava se na maksimalno 500 osoba uz poštovanje minimalne distance od 2 metra;-Obavezna je dezinfekcija pijačnog prostora;
– Zaposlena lica na pijaci vršiće kontrolu poštovanja predviđenih mera kao i upozoravanja kupaca, da moraju držati predviđeno odstojanje.
– Na ulazima pijaca kupci koji ne poseduju zaštitnu masku, istu će dobiti od strane zaposlenih radnika pijace i u obavezi su da je pravilno koriste za svo vreme boravka na pijačnom prostoru.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.