Serija The Office dobija nastavak - film

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "The Office" dobija nastavak - film

Petnaest godina nakon urnebesnih dogodovština iz serije "The Office", legendarni Dejvid Brent pokušaće da ostvari svoj san da postane rok zvezda u filmu koji će sa snimanjem početi iduće godine.

Kako prenosi BBC, britanski komičar Riki Žerve najavio je novi projekat u kojem će glavni protagonista biti šef kancelarije Dejvid Brent, junak popularnog sitkoma kojim se proslavio.

Reč je o dugometražnom filmu pod nazivom "Life on the Road" koji prati Brenta 15 godina nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što je, u potrazi za rokerskom slavom, napustio kompaniju Vernhem-Hog.

U novom projektu, Brent je trgovački putnik koji prodaje sredstva za čišćenje i krstari zemljom ne bi li prikupio novac neophodan za finansiranje svoje "koncertne turneje iz snova". Čvrsto je ubeđen da ga filmska ekipa prati kako bi snimila rok dokumentarac o njemu, nešto poput filma "Shine a Light" Martina Skorsezea o Rolingstonsima.

Pored Žervea, koji će reprizirati ulogu Dejvida Brenta, očekuje se da u filmu igraju i drugi glumci iz serije, posebno Martin Frimen.

Višestruko nagrađivana, serija "The Office", koja se na BBC-u prikazivala od 2001. do 2003, preuzeta je u više od stotinu zemalja, a snimljene su i brojne verzije, kao što je američka, sa Stivom Karelom u glavnoj ulozi, koja je, takođe, bila veliki hit. "The Office" je proglašena najuspešnijom serijom u istoriji BBC-a.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.