Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Apelacioni sud ukinuo pritvor nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, dobija nanogicu

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 15:36

Seksualno zlostavljanje u Srbiji: Apelacioni sud ukinuo pritvor nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, dobija nanogicu

Mirjana Piljić, portparolka Apelacionog suda precizirala je da je taj sud zaključio da mera pritvora više nije jedina moguća za sprečavanje opasnosti da će u slučaju puštanja na slobodu Aleksić u kratkom roku ponoviti krivično delo i da će doći do uznemirenja javnosti koje bi ugrozilo pravično vođenje krivičnog postupka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žene i seksualno zlostavljanje: Uhapšen vlasnik beogradske škole glume zbog optužbe za silovanje

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2021

Mediji su preneli da je zbog optužbi za silovanje priveden učitelj glume, režiser i scenarista Miroslav Aleksić...BBC..Vlasnik beogradske škole glume uhapšen je zbog sumnje da je izvršio silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Sumnja se da je M.A....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.