Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savjet ministara ima 30 dana da obezbijedi novac za prelaz u Bratuncu

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je su članovi Predsjedništva na današnjoj sjednici obavezali Savjet ministara u tehničkom mandatu da u roku od 30 dana obezbijedi dodatna tri miliona KM za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija da bi to pitanje bilo riješeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlađenović: Očekujemo brz početak izgradnje graničnog prelaza

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

BRATUNAC - Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović pozdravio je odluku Predsjedništva BiH kojom je zadužen Savjet ministara u tehničkom mandatu da za mjesec dana obezbijedi nedostajuća tri miliona KM za zaokruženje konstrukcije finansiranja izgradnje graničnog prelaza i terminala ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.