Savez za Srbiju: Iz Pirota koji je znao da ustane i da se bori, krećemo do pobede

Izvor: Danas, 03.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za Srbiju: Iz Pirota koji je znao da ustane i da se bori, krećemo do pobede

Lideri Saveza za Srbiju Saša Paunović, Borko Stefanović i Boško Obradović, poručili su večeras na tribini u Pirotu, održanoj u prostorijama Odbora Demokratske stranke, da su se okupili u Savezu da dodje do promena u Srbiji, da se promeni vlast, poručivši ‘’da ova borba neće biti ni kratka ni laka i da će pobediti’’. Članak Savez za Srbiju: Iz Pirota koji je znao da ustane i da se bori, krećemo do pobede se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Pirotska nova snaga” pristupila Savezu za Srbiju

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018

Grupa građana "Pirotska nova snaga" pristupila je večeras opozicionom Savezu za Srbiju, čiji lideri su na tribini u Pirotu poručili da borba za promene u Srbiji neće biti ni kratka ni laka, ali da će se na kraju vlast promeniti...Grupa građana "Pirotska nova snaga" potpisala je protokol o ulasku...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.