Saučešće patrijarha Kirila povodom masakra na Cetinju

Izvor: B92, 13.Avg.2022, 22:08

Saučešće patrijarha Kirila povodom masakra na Cetinju

uski patrijarh Kiril izrazio je saučešće srpskom patrijarhu Porfiriju povodom tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Poseta patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija Herceg Novom odložena je zbog trodnevne žalosti u Crnoj Gori povodom tragedije na Cetinju.

"S tugom sam primio vest o strašnoj tragediji koja se dogodila na Cetinju, kada je više ljudi izgubilo život. Izražavam vama i vernicima Srpske pravoslavne crkve najdublje i najiskrenije saučešće zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesreće koja vas je zadesila. Molim se za pokoj duše ubijenih i za što skoriji oporavak ranjenih. Neka Bog bude uz one koji su izgubili najmilije, da snagu ranjenima i mir narodu Crne Gore", poručio je ruski patrijarh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.