Sastanak ministra Stefanovića sa ambasadorom Bocan-Harčenkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 18:31

Sastanak ministra Stefanovića sa ambasadorom Bocan-Harčenkom

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom o saradnji u oblasti odbrane između dveju zemalja.

Ministar Stefanović se i ovom prilikom zahvalio Ruskoj Federaciji na kontinuiranoj podršci koju pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.

Stefanović i ambasador Bocan-Harčenko su se saglasili da je saradnja dve zemlje u oblasti odbrane izuzetno razvijena, a Harčenko je istakao da je i današnji susret još jedna prilika za razgovor o mogućnostima za njeno unapređenje, u oblastima od zajedničkog interesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Bocan-Harčenko: Saradnja u oblasti odbrane izuzetno razvijena

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2022

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o saradnji dve zemlje u oblasti odbrane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.