Taksisti koji se zaleteo u kordon određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 15:29

Taksisti koji se zaleteo u kordon određen pritvor

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana taksisti S.S. koji se u sredu uveče vozilom zaleteo u kordon policije na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice.

Pritvor mu je određen zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Taksista se tereti za krivično delo napad na službe lice u vršenju službene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dužnosti.

Snimak uleta u kordon policije objavljen je u medijima.

Taksista nije hteo da se zaustavi, već je pokušao da "razbije" kordon, ali su policajci uspeli da ga zaustave i izvuku iz vozila, a potom privedu.

Mediji pišu da je tom prilikom jedan policajac povređen i odmah prevezen u Urgentni centar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Saslušan taksista koji se zaleteo vozilom u kordon policije

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Taksista koji se sinoć vozilom zaleteo u kordon policije na uglu Bulevera kralja Aleksandra i Takovske, saslušan je danas u I osnovnom tužilaštvu u Beogradu...Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu...On se tereti za krivično delo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.