Saša Vlaisavljević kontroliše koncesiju Aerodroma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vlaisavljević kontroliše koncesiju Aerodroma

Vlada Srbije uskoro treba da formira državni tim za kontrolu koncesije koja je data francuskom "Vansiju", na čijem čelu će biti dosadašnji direktor aerodroma Saša Vlaisavljević, koji će istovremeno ostati i na čelu AD "Nikola Tesla", piše današnji Blic.

Razlog za formiranje vladinog tela je činjenica da država ostaje vlasnik aerodroma "Nikola Tesla", pa mora da ima uvid kako se realizuje ustupljeno pravo za njegovim upravljanjem, navodi list.

Vlaisavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dobio zadatak, piše list, da postavi postulate delovanja državnog tela za kontrolu koncesije, a nakon toga će se povući i, kako se navodi, preći na novu, odgovornu funkciju.

Navodi se da je Vlaisavljević odbio ponudu "Vansi erportsa" da bude na čelu njihovog upravljačkog tima.

Njihova je stvar koga će postaviti na čelo svog tima. Ima indicija da će na to mesto doći stranac, nakon što je Vlaisavljević odbio "Vansi". Tog stranca, ali i sve poteze koji Francuzi budu preduzimali, kontrolisaće koncesioni tim na čelu sa Vlaisavljevićem, jer je Aerodrom i dalje naše vlasništvo. Njegov zadatak je da postavi temelje delovanja tog tela, a nakon toga preuzeće novu, važnu javnu funkciju. U opciji ih je nekoliko i o tome je vlast razgovarala sa njim, čak i predsednik Vučić, rekao je za list sagovornik iz Vlade.

Vlaisavljević za Blic kaže da je njegova odluka od početka bila da se zahvali na bilo kojoj ponudi "Vansija", jer želi da sam kreira sistem koji bi vodio.

Nije mi profesionalni izazov da sprovodim ono što neko drugi kreira, rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbio ponudu Vansija, ali Srbije ne: On kontroliše koncesiju Tesle

Izvor: B92, 05.Jan.2019

Beograd -- Na čelu državnog tima za kontrolu koncesije koja je data "Vansiju" biće dosadašnji direktor aerodroma Saša Vlaisavljević...On će istovremeno ostati i na čelu AD "Nikola Tesla", piše današnji Blic...Razlog za formiranje vladinog tela je činjenica da država ostaje vlasnik aerodroma...

Nastavak na B92...

Saša Vlaisavljević kontroliše koncesiju aerodroma

Izvor: Blic, 05.Jan.2019

Vlada Srbije uskoro treba da formira državni tim za kontrolu koncesije koja je data francuskom "Vansiju" na čijem će čelu biti dosadašnji direktor aerodroma Saša Vlaisavljević, koji će istovremeno ostati i na čelu AD "Nikola Tesla", saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.