Saša Matić završio turneju krstarenjem oko Sidneja: Pevaćemo opet zajedno

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić završio turneju krstarenjem oko Sidneja: Pevaćemo opet zajedno

Saša Matić oprostio se od australijske publike koncertom na brodu koji je krstario sidnejskim lukama.

Razdragana i opčinjena mlada publika igrala je i pomagala Saši i ovog puta, kao nedavno u Bonirigu, pevajući sa njim. Saši je to godilo što je isticao uz zahvalnost. Ređali su se hit za hitom, atmosfera na brodu bila je nabijena pozitivnom energijom i oduševljenjem.

U razgovoru dao za "Vesti" Saša je istakao da je ovo bio već šesti put kako se odazvao pozivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << organizatora. Svaki put je, mnogi kažu anđeoskim glasom, zabavljao publiku željnu njegovih, ali i pesama drugih izbođača koje Saša fantastično interpretira.

- Ja volim da dođem u Australiju i zato sam tu već šesti put. Još 2005. godine ovdašnja publika i ja smo postali nekako kao svoji i ostali smo, evo, u dobrim odnosima. Naravno da ovo sigurno neće biti poslednji put da sam u Australiji. Napravićemo sada malu pauzu, spremićemo neke nove pesme i opet ću doći - uveren je Saša.

Na primedbu "Vesti" da publika zna sve njegove pesme Saša je odgovorio potvrdno.

- Upravo tako, nakon nekoliko taktova oni počnu da pevaju, pa ja ovog puta nisam ni morao da dođem - našalio se Saša.

On ponosno kaže da se borio svih ovih godina i da se je baš u Asutraliji uspeo da njegove pesme budu omiljene.

- Biće mi zadovoljstvo da opet dođem ovde i pevam i sviram za vas sve koje cenim i volim. Organizatori su bili odlični, dobio sam sve što sam tražio, čak i više od toga. Oni zasluzuju da ponovimo saradnju u budućnosti - zadovoljan je Saša.

A sasvim je bio u pravu kada je pohvalio organizatore. Osim u pesmama Saše Matića, publika je uživala i u odličnoj ponudi hrane i pića u neograničenim količinama.

Vetrić je osvežio goste na palubi kada smo sreli gospođu Snježanu koja je intrigirala dalmatinskim akcentom.

- Ja sam, iz Trogira. Poznajem Sašu koji dolazi u u moj Trogir. Doći će i ove godine baš na moj riođendan kada ću biti u Trogiru. Oduševljena sam sa ovim krstarenjem, sva ponuda je dobra, domaćini su se baš lepo potrudili. Saša je omiljen u klubu "Monako" koji je uvek pun kada on dođe. A tako je, čula sam, i kad peva u Zagrebu i Varaždinu - kaže Snježana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.