Sarina sestra je nestala pre 17 godina, a sada je preko Tik-Toka OTKRILA UBICU: Sve vreme je njoj i policiji bio ISPRED NOSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 08:54

Sarina sestra je nestala pre 17 godina, a sada je preko Tik-Toka OTKRILA UBICU: Sve vreme je njoj i policiji bio ISPRED NOSA

Majkl Tarni od početka je negirao umešanost u ovaj događaj

Sara Tarni imala je samo 12 godina kada je njena sestra Alisa nestala, zbog niza nelogičnosti godinama je sumnjala da je njen otac, a Alisin očuh umešan u ovaj događaj. Odlučila je da pokrene sopstvenu istragu i to na Tik-Toku, što je 17 godina kasnije rezultiralo očevim hapšenjem.

, a nakon godina neuspešne policijske istrage, Sara je odlučila da potraži "Pravdu za Alisu" na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je ponovo zainteresovalo javnost za ovaj slučaj, prenosi "Njuz".

Alisa (17) nestala je 2000. godine iz porodičnog doma gde je živela sa očuhom i petoro braće i sestara, a ono što je probudilo Sarinu sumnju bila je činjenica da je otac izvukao nestalu tinejdžerku ranije iz škole tog dana, kao i da su vlasti pronašle opremu za snimanje u njihovoj kući, ali i Alisina navodna poruka da je pobegla u Kaliforniju.

Na njenom Tik-Tok nalogu brzo su se našli snimljeni razgovori sa ocem, ali i snimci sa njegovih nadzornih kamera i u avgustu 2020. Zahvaljujući njima i zainteresovanosti ljudi za ovaj slučaj, Majkl (72) je optužen za drugostepeno ubistvo i uhapšen.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.