Sarina majka se srušila na kovčeg! U trenutku kad se oglasilo zvono na crkvi, stigla je Božija tužna poruka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarina majka se srušila na kovčeg! U trenutku kad se oglasilo zvono na crkvi, stigla je Božija tužna poruka!

U Mačvanskom Pričinoviću kod Šapca, zavladali su tišina i muk.

Tri porodice oplakuju svoju decu koja su tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u subotu ujutro.

U dvorištu porodične kuće Lolić tuga do neba. Veliki broj ljudi sa svećama i cvećem. Ćute, pognutih glava, izražavaju saučešće neutešnoj porodici Sare Lolić (18) koja je danas sahranjena.

Opelo je počelo u 12 sati, nakon čega se posmrtna kolona, među kojima je bilo najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sarinih vršnjaka, uputila ka lokalnom groblju. Istog trenutka kada se oglasilo zvono na crkvi, počela je da pada kiša, a okupljeni su u suzama komentarisali da "i nebo plače".

Sara je sahranjena u belom kovčegu, a njena porodica nije mogla da dođe sebi od bola i tuge.

- Zlato babino, mila moja, da je baki da te još samo jednom zagrli - naricala je devojčicina baka.

Najteže je bilo Sarinoj majci, koja se u jednom trenutku čak i srušila na kovčeg.

- Da je sreće da smo tvoj otac i ja ovde zakopani, a ne ti. Joj, gde te to ostavljamo, dete naše - kroz plač je jaukala majka.

Miodrag Jovičić (19) i Ivana Bogunović (20) biće sahranjeni sutra u Mačvanskom Pričinoviću, a četvrta žrtva tragedije koja je potresla Srbiju, Tanja Lacković (18) biće takođe sahranjena sutra, ali u Klenju, kod Bogatića.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.