Sara Vidak se nije žalila na presudu suda u Kotoru

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Vidak se nije žalila na presudu suda u Kotoru

Studentkinja iz Beograda, Sara Vidak, nije se žalila na presudu kotorskog Osnovnog suda, kojom je osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, potvrdio je agenciji Beta njen advokat Srđan Lješković.

On nije želeo da kaže zašto je Vidak odlučila da se ne žali, a najavio da će se oglasiti kada dobije presudu koja je postala pravosnažna.

Nakon što je presuda postala pravosnažna, Vidak je obavezna da se javi na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izdržavanje kazne koju joj je izrekla sudija Momirka Tešić 5. septembra. Vidak je tada proglašena krivom za napad na sudiju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić.

Sud je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osudio na kaznu zatvora od četiri meseca, u kaznu je uračunato i vreme provedeno u pritvoru.

Vidak je, nakon što je puštena iz pritvora u Spužu i povratka u Beograd, rekla da će se odazvati odsluženju kazne zatvora ukoliko presuda ne bude preinačena. Njoj je ostalo još tri meseca i sedam dana da odsluži kaznu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sara Vidak se nije žalila na presudu suda u Kotoru

Izvor: B92, 22.Nov.2018

Studentkinja iz Beograda Sara Vidak nije se žalila na presudu kotorskog Osnovnog suda...Ona je osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, potvrdio je agenciji Beta njen advokat Srđan Lješković...On nije večeras želeo da kaže zašto je Vidak odlučila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.