Vozač sa probnom dozvolom se zabio u banderu na Miljakovcu, šestoro povređeno

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač sa probnom dozvolom se zabio u banderu na Miljakovcu, šestoro povređeno

Nekoliko mladih teže je povređeno jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Miljakovačkih staza i Miljakovačkih livada.

Automobilom koji je udario u banderu, upravljao je momak (17) koji je imao probnu vozačku dozvolu

Povređene su četiri devojke od po 18 godina i jedan momak od 19 godina, kao i vozač.

Na mesto nesreće poslate su tri ekipe, tri osobe su bila lakše, a tri teže povređene. Prema prvim informacijama oni imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelome ruku i nogu, i nekima su izbijeni zubi, dok vozač ima povrede glave.

Uzrok ove nesreće još nije poznat.

Tokom noći Hitna pomoć je imala 117 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani i plućni bolesnici, kao i hipertoničari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić sa probnom dozvolom izazvao udes na Miljakovcu, povređeno šest tinejdžera

Izvor: RTS, 17.Feb.2020

Tri osobe su teže, a tri lakše povređene kada je automobil kojim je upravljao mladić star 17 godina sleteo sa puta u beogradskom naselju Miljakovac. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru. . Automobil je oko 4.00...

Nastavak na RTS...

Šestoro mladih povređeno u udesu u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2020

Nekoliko mladih teže je povređeno jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Miljakovačkih staza i Miljakovačkih livada, kada je automobil udario u banderu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Automobil udario u banderu, povređeno šestoro mladih

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2020

Šestoro mladih teže je povređeno rano jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Beogradu, na uglu Miljakovačkih staza i Miljakovačkih livada, kada je automobil udario u banderu...U automobilu je bilo sedmoro mladih, a za volanom je bio 17-ogodišnjak koji je imao probnu vozačku...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.