Saobraćaj umeren, nema zastoja na putevima

Izvor: Beta, 19.Jun.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren, nema zastoja na putevima

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, prohodnost puteva je dobra, a vanrednih zastoja i prekida nema, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Očekuju se nestabilne vremenske prilike na području većeg dela zemlje i vozačima se zbog mokrih kolovoza savetuje veća opreznost i da prilagode vožnju uslovima na putu.Na naplatnim stanicama i na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.Na Horgošu kamioni na izlaz iz zemlje čekaju 120 minuta, na Kelebiji 180 minuta i na Batrovcima 180 minuta.Zbog radova na putevima moguće su privremene izmene u saobraćaju, uz smanjenu brzinu i prilagodjenu vožnju.Do 21. juna trebalo bi da budu završeni radovi na sanaciji kolovoza na autoputu Subotica - Novi Sad, od čeone naplatne stanice Subotica do petlje Žednik, ka Novom Sadu. U toku radova saobraćaj se preusmerava sa vozne (srednje) na preticajnu saobraćajnu traku.Zbog radova na izgradnji naplatnih stanica na autoputu Niš - Preševo, od subote 15. juna privremeno će biti zatvorene petlje Doljevac selo, Brestovac, Leskovac jug i Bujanovac sever.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Putnička vozila na Horgošu čekaju sat vremena

Izvor: RTS, 20.Jun.2019, 07:37

. Promenljivo vreme donosi i promenljive uslove za vožnju, od suvih i vlažnih do mokrih kolovoza sa povremeno jačim pljuskovima koji smanjuju vidljivost, saopštio je jutros AMSS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.