Olujno nevreme pogodilo Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2017, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme pogodilo Srbiju

Olujno nevreme pogodilo je večeras Beograd i više gradova u Srbiji, a u Novom Pazaru padao je grad veličine oraha.

Oko 19 časova nevreme je zahvatilo pojedine delove Beograda, pa i centar prestonice, a temperatura je za samo jedan sat pala za čak deset stepeni - sa 29 na samo 19 stepeni Celzijusa.

U Kragujevcu je naprasno počela oluja, a vetar je toliko snažno duvao da su se ljudi odmah sklonili sa ulica, prenosi "Blic".

Vetar koji je protutnjao Nišom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 19.30 časova, iznenadio je i ugostitelje u centru grada, pa su tako suncobrani iz kafića završili na stazama za pešake.

U Prokuplju je trenutno potpuni kolaps. Vetar ogromne jačine lomi drveće, a saobraćaj je gotovo nemoguć, prenosi "Telegraf".

Kolika je šteta napravljena, znaće se tek kada oluja prestane, a nadležni savetuju da se bez preke potrebe ne izlazi napolje.

Nevreme je počelo i nadomak Beograda, u naselju Ugrinovci, gde je prema rečima čitalaca ovog lista, na ulicama ima vode do kolena.

U Novom Pazaru situacija nije ništa bolja. Veliki pljusak pogodio je i ovaj grad, a meštani su trčali po ulicama kako bi našli neki zaklon od grada koji je počeo da pada oko 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.