Sančez: U Španiji obustava sekundarnih aktivnosti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Mar.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez: U Španiji obustava sekundarnih aktivnosti

Španija, druga zemlja u svetu po broju smrtnih slučajeva od korona virusa, uvodi obustavu svih sekundarnih ekonomskih aktivnosti tokom dve nedelje u borbi protiv širenja virusa, izjavio je večeras španski premijer Pedro Sančes. "Svi zaposleni u sekundarnim aktivnostima treba da ostanu kod kuće tokom dve naredne nedelje", rekao je Sančes uvodeći istu meru kao u Italiji koja je najviše pogođena pandemijom kovid-19. Sančez je naveo da će radnici primiti iste zarade, ali će...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Španiji obustava sekundarnih aktivnosti u borbi protiv korona virusa

Izvor: Danas, 28.Mar.2020

Španija, druga zemlja u svetu po broju smrtnih slučajeva od korona virusa, uvodi obustavu svih sekundarnih ekonomskih aktivnosti tokom dve nedelje u borbi protiv širenja virusa, izjavio je večeras španski premijer Pedro Sančes.

Nastavak na Danas...

RAMA ŠALJE POMOĆ U ITALIJU Trideset lekara iz Albanije krenulo za Bergamo

Izvor: Blic, 29.Mar.2020, 00:20

Tim sastavljen od 30 medicinskih radnika krenuo je večeras iz Tirane za Italju, gde će pomoći kolegama u Bergamu u borbi protiv pandemije korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.