Samo se pojavila na terasi sa ĆERKICOM U NARUČJU, a onda... Očevici otkrivaju detalje UŽASA na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo se pojavila na terasi sa ĆERKICOM U NARUČJU, a onda..." Očevici otkrivaju detalje UŽASA na Zvezdari

Sve to se odigralo nakon što je žena navodno izudarala supruga, koji je prebačen u Urgentni centar.

Žena J. Đ. (30) uhapšena je nakon što je metlom izudarala supruga D. Đ. (29), a potom navodno uzela njihovu sedmomesečnu ćerku i pokušala da skoči sa terase kuće u beogradskom naselju Zvezdara, gde su živeli kao podstanari.

Porodična drama dogodila se preksinoć u Ulcinjskoj ulici, a svemu je navodno prethodila glasna svađa supružnika.

- Pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam je privukla buka koja je najednom počela da dopire sa ulice. Kada smo izašli na prozor, videli smo komšije kako viču jedno na drugo, vređaju se i psuju. Potom su počeli da se jure po ulici, nakon čega je žena dohvatila metlu i počela da tuče muža. Bila je užasno agresivna, neprekidno je vikala i udarala ga gde je stigla – ispričali su očevici obračuna supružnika. Oni kažu da je nakon, prema njihovim rečima "batinanja" pobegla u kuću i zaključala vrata.

- Upalila je svetlo u sobi na spratu, a ubrzo se pojavila na vratima terase s devojčicom u naručju, preteći da će skočiti. Tada je nastala prava drama koja je uzbunila čitav kraj. Dete joj je vrištalo u naručju, alo ona na to nije obraćala pažnju. Komšije su pozvale policiju, koja je kroz nekoliko minuta stigla u pratnji Hitne pomoći. Izgledalo je kao da će skočiti i da je u tome niko ne može zaustaviti – tvrde očevici.

Oni dodaju da je na scenu tada stupio pregovarački tim policije, koji je nakon nekoliko minuta uspeo da ubedi J. Đ. da se vrati u kuću.

J. Đ. je nakon svega hospitalizovana, a njenom mužu su povrede sanirane u Urgentnom centru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.