Saliven: Pregovori SAD i Irana “na nejasnoj tački”

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 20:31

Saliven: Pregovori SAD i Irana “na nejasnoj tački”

Indirektni pregovori u Beču o povratku Irana i SAD Iranskom nuklearnom sporazumu su "na nejasnoj tački", izjavio je danas Džejk Saliven.

"U ovom trenutku neću okarakterisati suštinu pregovora jer su oni na ... nejasnoj tački", rekao je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Saliven na vebinaru Aspen Sekjuriti Forum, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, primetna je spremnost svih strana, uključujući i Irance, da "ozbiljno razgovaraju o ublažavanju sankcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ... i putu nazad u JCPOA".

Ipak, još nije sigurno da li će ovo kulminirati dogovorom u Beču, dodao je Saliven.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SALIVEN: Pregovori sa Iranom o nuklearnom sporazumu su na nejasnoj tački!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2021

Indirektni pregovori u Beču o povratku Irana i SAD Iranskom nuklearnom sporazumu su "na nejasnoj tački", izjavio je danas američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.