Sahranjen maturant koga je ubila struja: Sve što smo mogli smo mu pružili, dom nam pust ostade

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen maturant koga je ubila struja: Sve što smo mogli smo mu pružili, dom nam pust ostade

Nikola Đorđević nastradao nesrećnim slučajem od srujnog udara. Starateljka u kolicima nije mogla da uđe u kupatilo da mu pomogne NIŠ – Na seoskom groblju u Radikinoj Bari nadomak Niške Banje u četvrtak je sahranjen Nikola Đorđević (19), maturant Srednje elektrotehničke škole koji je nastradao u utorak 17.januara u svom domu. Mladiću nije bilo spasa od strujnog udara koji ga je zadesio dok se tuširao. Njegovi staratelji, Slaviša i Vesna Đorđević zanemeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su od bola jer su ga voleli kao rođeno dete.Sudbina se nepravedno po drugi put poigrala na Nikolom, ovog puta fatalno. Odmah nakon rođenja umrla mu je majka a za oca nije znao. Kada je imao samo dve godine usvojili su ga skromni i pošteni Đorđevići. Vesna i Slaviša su vapili za potomstvom ali su se pomirili sa sudbinom i odlučili da odgajaju dete koje nisu rodili. Uspeli su u tome sve do ovog utorka kada su izgubili svog mezimca. - Sve što smo mogli mi smo mu pružili. Odgajali smo ga sa puno ljubavi i razumevanja i on je umeo da nam uzvrati. Voleo nas je kao oca i majku, pa možda čak i više, kroz suze priča Slaviša koji ne može da se pomiri sa činjenicom da će im dom ostati pust. - Kuća je uvek bila puna njegovih drugova. Pravili su žurke i družili se, bili su dobra deca, nismo imali probleme - priča Slaviša koji nema reči da uteši suprugu Vesnu. Ona je te kobne večeri bila u kući ali nije mogla da pomogne Nikoli. I sama je već godinama nepokretna i kreće se uz pomoć invalidskih kolica. - Otišao je da se tušira i bile su uključene dve grejalice. Jedna koja stoji na zidu a još jedna koja je bila „pomoćna“ jer Nikola nije voleo da se kupa u hladnom kupatilu. Ne znam šta se desilo samo sam čula u jednom trenutku njegov jauk. Nisam mogla da sa kolicima uđem u kupatilo da mu pomognem. Pozvala sam pomoć ali... - očajno priča Vesna Nepoznanica kako je Nikola upao u strujno kolo koje ga je usmrtilo. Instalacije u kući su urađene po propisu i jedini krivac može biti grejalica.PRONAŠAO ROĐAKE NIKOLA je znao da je usvojeno dete i čak je uz pomoć staratelja pronašao svoje rođake, ujaka i sestre. Redovno su se družili i poštovali. Bili su i gosti na proslavi njegovog punoletstva, septembra prošle godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽNI DETALJI O ŽIVOTU MLADIĆA KOGA JE UBILA STRUJA DOK SE TUŠIRAO: Bio je usvojen, ali to nije najgore što ga je zadesilo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Nikola Đorđević (18), maturant Srednje elektrotehničke škole koji je u utorak 17.januara nastradao u svom domu kada ga je za vreme tuširanja udarila struja, sahranjen je danas na seoskom groblju u Radikinoj Bari nadomak Niške Banje...Njegovi staratelji Slaviša i Vesna Đorđević  su podelili...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.