Sad ćemo da vidimo KO JE LOPOV, a KO TAJKUN! Vučić najavio: USKORO će ISTORIJSKI ZAKON biti donet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sad ćemo da vidimo KO JE LOPOV, a KO TAJKUN!" Vučić najavio: USKORO će ISTORIJSKI ZAKON biti donet!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Srbiji uskoro biti usvojen Zakon o poreklu imovine i da želi da bude prvi na kome će taj zakon biti primenjen, te ukazao da će se konačno videti ko je lopov, a ko tajkun.

Lično je, kaže, zamolio ministarku pravde Nelu Kuburović da se rad na tom zakonu što pre završi.

- Želim da budem prvi kome će biti ispitano poreklo imovine i moje i moga oca i moje majke. Želim da budem među prvima. Ali, želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se poreklo imovine ispita i drugima - rekao je Vučić.

To će, dodao je, biti prilika da se utvrdi da li je njegov otac kriv što je za 30 godina rada stekao kuću u Jajincima, ali i da se pokaže da li su neki mogli da steknu 500 miliona evra.

Dodao je da je reč o zakonu o kojem se priča već 20 godina.

- Sada ćemo taj zakon da donesemo, da vidimo ko su lopovi, a ko su tajkuni. Jer ima tajkuna koji imaju pokriće za svoj novac, ali ima i onih koji to pokriće nemaju - naveo je Vučić.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Želim da budem prvi na kome će biti ispitano poreklo imovine"

Izvor: B92, 25.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će u Srbiji uskoro biti usvojen Zakon o poreklu imovine i da želi da bude prvi na kome će taj zakon biti primenjen...Vučić je ukazao da će se konačno videti ko je lopov, a ko tajkun...Lično je, kaže, zamolio ministarku pravde Nelu Kuburović da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.