Šabac: Policija zaplenila 400 grama droge i uhapsila dve osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Policija zaplenila 400 grama droge i uhapsila dve osobe

Policija je u Šapcu zaplenila oko 200 grama marihuane i oko 190 grama kokaina i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su trgovale drogom, saopšteno je danas.

Uhapšen je D.B. (29) iz okoline Šapca pošto je policija u pomoćnom objektu njegove kuće pronašla teglicu sa kokainom, sakrivenu u slami, dok je u dvorištu i spavaćoj sobi otkrila marihuanu.

Navodi se da je uhapšen i 39-godišnji M.S. iz Šapca koji je osumnjičen da je drogu prodao D.B.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabac: Zaplenjeno 190 grama kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Šabačka policija zaplenila je oko 190 grama kokaina i uhapsila D. B. (1990) iz okoline Šapca i M. S. (1980) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a...Policija je teglicu s kokainom pronašla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.