Sa barže u Smederevu dva muškarca ukrali četiri tone veštačkog đubriva

Izvor: Danas, 07.Jun.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa barže u Smederevu dva muškarca ukrali četiri tone veštačkog đubriva

Policija u Smederevu uhapsila je D.S. (62) i D. K. (42), zbog sumnje da su sa barže usidrene na Dunavu kod tog grada ukrali oko četiri tone veštačkog đubriva, ukupne vrednosti oko 100.000 dinara, saopštio je danas MUP. Članak Sa barže u Smederevu dva muškarca ukrali četiri tone veštačkog đubriva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sa barže u Smederevu dva muškarca ukrali četiri tone veštačkog đubirva

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2019

Policija u Smederevu uhapsila je D.S. (62) i D. K. (42), zbog sumnje da su sa barže usidrene na Dunavu kod tog grada ukrali oko četiri tone veštačkog đubriva, ukupne vrednosti oko 100.000 dinara, saopštio je danas MUP...Oni su, kako se sumnja, džakove sa veštačkim đubrivom čamcem više puta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.