SVI UPLAKANI, POVORKA KRENULA KA GROBLJU! Dijanin brat SKRHAN BOLOM, zagrlio SESTRIN KRST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI UPLAKANI, POVORKA KRENULA KA GROBLJU! Dijanin brat SKRHAN BOLOM, zagrlio SESTRIN KRST (FOTO)

U toku je sahrana Dijane Milojković, misice i Miss Evrope 2014. godine, koja je u ponedeljak izgubila bitku s rakom u 32. godini.

U dvorištu njene rodne kuće okupio se veliki broj rođaka i prijatelja pokojne, koji su u tišini čekali polazak na groblje.

Među prvima na sahranu je stigao i njen bivši verenik Stefan Karić, noseći ogroman venac sa belim ružama.

Dvorište porodične kuće bilo je malo da primi sve koji su došili da izjave saučešće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ožalošćenoj porodici. Mogli su se čuti plač i jecaji neutešne majke.

Na sanduku u kom će biti sahranjena naslikani su motivi ruža, a njen brat je sav uplakan zagrlio krst koji se nalazi na čelu povorke.

Kolona je krenula ka kapeli, gde će biti održano opelo.

Dijana Milojković je rođena u Ćupriji 1987, a njenu karijeru obeležila je pobeda na izboru za mis Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. Dijana je postala i mis Evrope, kao i mis sporta, te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment, na kome je odbranila master u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Preminula je u 32. godini, 22. juna nakon skoro šest godina duge borbe sa opasnim i agresivnim rakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.