SVI SE VADE DA NIKO NIŠTA NIJE VIDEO Aleksini baka i deka skrhkani od tuge i bola - čeka se nalaz obdukcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:01

"SVI SE VADE DA NIKO NIŠTA NIJE VIDEO" Aleksini baka i deka skrhkani od tuge i bola - čeka se nalaz obdukcije

Na društvenoj mreži Instagram od Alekse se opraštaju drugovi i drugarice i poručuju da je ubijen.

Agonija porodice preksinoć ubijenog Alekse Stojmenovića iz Aleksinca ne jenjava, a njegovi prijatelji znatiželjni su da saznaju šta se zaista odigralo na rođendanu u restoranu te tragične noći.

Saznao sam da su Aleksu i njegovog druga napali mladići od kojih većina još nije punoletna. Uglavnom su 2003. godište i jedan od njih je udario Aleksu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od siline udarca pao. Izlila mu se krv na mozak i imao je svega 30 odsto šansi da preživi - ispričao je jedan od Aleksinih prijatelja, ali je zamolio da ostane anoniman.

Umesto da se ugledaju na tebe, oni su udarili na tebe. Žalosno je u kakva čudovišta izrasta današnja omladina - napisala je jedna Andrijana na svom storiju.

Mnogo Aleksičana od trenutka Aleksine pogibije piše o lošim prilikama u gradu, čija posledica je i smrt uzornog mladića.

Grad u kojem nestaneš za sekund. Grad koji danas ćuti i ne veruje - napisali su u Instagram objavi restorana u kojem se dogodila tragedija.

Jedan od sagovornika kaže da su mladići koji su napali dobrog momka poznatog po blagoj naravi i ljubavi prema fudbalu, bili pod dejstvom alkohola, ali da su svi pred policijom negirali napad na Aleksu.

Rekli su nam u policiji da istraga teče i da veruju da postiji smimak sa kamera koji će otkriti pravu istinu. Mi se uzdamo u to - kaže Aleksin drug iz fudbalskog kluba za koji su zajedno igrali.

Mnoštvo momaka i devojaka ogorčeni su što se kriju imena aktera tuče. A to je potvrdio i deda stradalog Alekse kod kojeg je živeo od razvoda roditelja.

Aleksina baka i ja smo na izmaku snage jer smo izgubili unuka kakav se samo poželeti može. Bio je vredan, jak i zdrav. Svi se izvlače da nisu videli ništa, čak i Akeksini drugovi. Vade se da je bila noć i da se sve odigralo brzo - rekao je neutešni Aca Aranđelović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.