SVI PRIČAJI O LJUBI! Pozvao brata iz Nemačke, Vesić mu poručio: Pakuj kofere i kreći za Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 13:13

SVI PRIČAJI O LJUBI! Pozvao brata iz Nemačke, Vesić mu poručio: Pakuj kofere i kreći za Srbiju (FOTO)

Ljuba iz Senaje, sela u mladenovačkoj opštini, postao je poznat preko noći posle susreta sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem koji je obišao tamošnje žitelje i obećao im vodovod.

- Na kraju posete Mladenovcu obišao sam Senaju. Obavestio sam građane da će do kraja decembra početi kopanje bunara koji će omogućiti da budu bolje snabdeveni vodom kao i da smo završili projekat novog vodovoda za selo. Rekao sam lokalnom komunalnom preduzeću da ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeli kante za đubre jer mi nije jasno zašto to do sada nije urađeno. Obećao sam da će im Grad urediti jedno dečije igralište čim obezbede lokaciju kao i da ćemo da uredimo školu.

Od naroda koji se okupio oko Vesića da čuje kakvi su planovi za razvoj i napredak njihovog sela u prvi plan je iskočio Ljuba!

A kako se to dogodilo na svom Fejsbuk profilu otkrio je sam Vesić:

- Tokom razgovora sa građanima u Senaji Ljubo je preko video poziva uključio svog brata iz Nemačke. Kaže, brat vraća se u Senaju kada dovedemo vodu. Rekao sam mu da će vode biti pa neka počne da se pakuje jer ga čekamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.