SVI DETALJI MISTERIJE O NESTALOJ PORODICI: Svašta mu se motalo po glavi, BIO JE BESPOMOĆAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 21:04

SVI DETALJI MISTERIJE O NESTALOJ PORODICI: ''Svašta mu se motalo po glavi, BIO JE BESPOMOĆAN''

Želim da ispoštujem svog brata. Bio je bespomoćan, pa je pronašao savršeno mesto da očisti misli.

Nestala porodica sa Novog Zelenda, nakon 18 dana, napokon se vratila kući. Filips (34) nestao je 11.septembra sa svoje tri ćerke koje su maloletne. Automobil nestale porodice pronađen je dan posle nestanka, na plaži u Marokopu.

Pretpostavlja se da je motiv nestanka bio odmor, a smatra se da je otac želeo da pročisti svoje misli.

- Želim da ispoštujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog brata. Bio je bespomoćan, pa je pronašao savršeno mesto da očisti misli - svedočila je sestra nestalog oca.

Razmatra se da li otac dece može krivično da odgovora, obzirom da su sva tri deteta koja su odvedena sa njim na ovo ''putovanje'' maloletna. Filips ima puno starateljstvo nad sve tri ćerke, ali je i dalje nepoznata informacija zašto majka dece nije bila obaveštena o nestanku dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.