SVETSKI HIT: Da li ste rođeni jedno za drugo? Probajte “Test za parove” i saznajte!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jul.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI HIT: Da li ste rođeni jedno za drugo? Probajte “Test za parove” i saznajte!

Niste sigurni da li je vaš novi partner “čovek za ceo život” ili neko ko će vam slomiti srce? Kanadski naučnici mogu da vam pomognu...

Kroz intenzivna istraživanja, naučnici su otkrili da dugoročan odnos i zadovoljstvo proizilaze iz vašeg DNK i ličnosti. Posle 20 godina mukotrpnog rada, napravili su “Test za parove”, kojim se meri nivo hormona serotonina, ali takođe može i da se uporedi koliko vam se poklapaju genetski materijali.

Ovaj test ispituje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dve komponente - jednu baziranu na zadovoljstvu u odnosima i drugu koja počiva na dugoročnoj hemiji.

Test zadovoljstva određuje koliko se hormon sreće aktivira u ljudskim mozgovima, otrkivajući razlike u njihovim emocionalnim reakcijama kada je reč o različitim situacijama.

Drugi biološki test zove se “Dugoročna hemija” i otkriva koliko se parovi genetski poklapaju -koliko im se ličnosti slažu i da li je uopšte moguća veza između njih.

Da li ste spremni da se testirate? Ovo zadovoljstvo ne košta previše – 150 kanadskih dolara, ali je zasad dostupno samo u Kanadi i SAD.

Izvor: Dailymail.co.uk/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.