SVEKRVA DRUGI PUT ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da Zorica nešto krije o ubistvu Jelene

Izvor: Press, 22.Jun.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEKRVA DRUGI PUT ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da Zorica nešto krije o ubistvu Jelene

Zorica Marjanović, svekrva surovo ubijene Jelene Marjanović (33) u utorak je na poziv policije došla da da izjavu, ali je i ovog puta odbila poligraf.
foto: kurir.rs
Tvrdila je da ne zna ko je ubio njenu snahu, ali dok je odgovarala na pitanja u vezi sa zločinom, drhtao joj je glas i delovala je uznemireno.
- Ona je pre oko mesec dana saslušavana. Tada smo akcenat stavili na njene mušterije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bilo je indicija da je neko od nezadovoljnih klijenata želeo da joj napakosti ubistvom člana porodice. Na drugom jučerašnjem saslušanju akcenat je stavljen na čin zločina, jer se veruje da Zorica zna ko je ubio Jelenu. To se moglo zaključiti i prilikom razgovora sa njom, jer je odavala utisak uplašene žene. Odbila je poligrafsko testiranje, na šta je imala zakonsko pravo - objašnjava naš izvor.
Ipak, iz razgovora sa Zoricom Marjanović inspektori su saznali neke pojedinosti u vezi sa samim zločinom koje će im svakako koristiti u daljoj istrazi.
Najjači pritisak i dalje se vrši nad članovima porodice Marjanović, a o svima njima, gde su bili i šta su radili te subote, 2. aprila, ispitana je i Zorica. Nakon izlaska iz policijske stanice ona je išla pognute glave. Mušterije od Jelenine smrti više ne prima, a tvrdi da je u velikoj žalosti.
Svekrva je do sada bila velika zagonetka, kako za medije, tako i za policiju. U žižu javnosti je došla jer nije otišla na snahinu sahranu, a javno nikada nije želela da se eksponira i da govori o svom poslu. Bioenergijom koju poseduje, navodno, je pomogla mnogim ljudima, među kojima su i neke poznate ličnosti.
Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, dok je, prema rečima njenog supruga Zorana, trčala nasipom. Njen nestanak prijavljen je tri sata kasnije. Policija je to veče pretražila sav teren na nasipu Crvenka, ali nje nije bilo. Pod još nerazjašnjenim okolnostima telo Jelene Marjanović nađeno je dan kasnije. Tupim predmetom ubica joj je sa 33 udarca smrskao glavu.



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.