SVEČANI DOČEK U SKUPŠTINI GRADA: Vučić danas na prijemu povodom Dana Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 07:36

SVEČANI DOČEK U SKUPŠTINI GRADA: Vučić danas na prijemu povodom Dana Evrope

Svečani prijem biće organizovan u 20.30 u Skupštini grada Beograda, saopstila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Predsednik Aleksandar Vučić će na poziv šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasadora Sema Fabricija, danas prisustvovati svečanom prijemu povodom proslave Dana Evrope.

Kako je saopšteno iz Delegacije EU, u okviru programa predviđeno je i obraćanje ambasadora Fabricija i predsednika Vučića.

Pored svečanog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijema, zvanice će imati priliku da vide 3D video projekciju na fasadi Skupštine grada - umetničku instalaciju studenata Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu i interaktivnu izložbu ''Priče iz Srbije'', navodi se u saopštenju Delegacije EU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.