SVE SAME POŠTENJAČINE! Licemerje Zorana Lutovca ogoljeno zbog Đilasovog dubokog džepa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SAME "POŠTENJAČINE"! Licemerje Zorana Lutovca ogoljeno zbog Đilasovog dubokog džepa! (VIDEO)

Predsednik DS rekao je da se poverenje građana vraća "ličnim primerom", a u koaliciju je ušao sa Draganom Đilasom, bivšim liderom te stranke i "uspešnim biznismenom". 

Internetom kruži video-snimak koji žestoko rastura ovu praznu demagogiju Zorana Lutovca.

Dok je DS bila na vlasti od 2004. do 2013. godine, Đilas je prvo bio direktor Narodne kancelarije do 2007. godine, da bi od 2007. do 2008. godine bio ministar za Nacionalni investicioni plan, dok je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beograda bio od 2008. do 2013. godine.

Za sve to vreme, Đilasovo bogatstvo se značajno uvećalo, te je dostiglo cifru od čak 812.360.000 evra! 

Da li je to lični primer da toj koaliciji SzS "nije stalo do lične koristi" i da "ne žele da koriste politiku zbog posebnih interesa"?

- Nema boljeg načina da se dobije poverenje nego da takvi ljudi budu uključeni u politiku i da sopstvenim primerom, ličnim primerom (što je valjda isto?) dobiju poverenje građana - rekao je Lutovac u emisiji na TV Naša, a u koaliciji je sa Draganom Đilasom "teškim" 812.360000 evra!

Njegove firme su, pre njegove vladavine, imale ukupan prihod od 74 hiljade evra. Po završetku vladavine, cifra raste na čak 812.360000 evra. Kako je to realno moguće? Prema njegovim rečima, to nije istina, a njegova izjava se uvek svodi na isto:

- S čim sam ušao u politiku, isto to i danas imam, verovatno malo manje - rekao je lider Saveza za Srbiju misleći da narod veruje u takve izjave, a objavljeni video-snimak dokazuje drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.