SUROVA OSVETA: Majka silovane i ubijene devojčice (5) odsekla polni organ pedofilu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 21:23

SUROVA OSVETA: Majka silovane i ubijene devojčice (5) odsekla polni organ pedofilu (FOTO)

Majka se odlučila na surov potez iz osvete

Veronike Makvena (25) iz Južne Afrike optužena je za pokušaj ubistva zajedno sa sestrom Nokolo Maneli i porodičnim prijateljem Siabongom Pakade zbog napada na muškarca nakon što je u javnom toaletu pronađeno telo njene ćerke Šantel.

Ona je optužena da mu je odsekla penis nakon što je taj muškarac osumnjičen da je silovao i ubio njenu petogodišnju ćerku.

Užasni zločin dogodio se 2019. godine, a suđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majci je još uvek u toku. S druge strane, muškarac još uvek nije uhapšen. Njegov DNK uzorak je uzet, ali još uvek nije upoređen sa onim nađenim na telu nesrećne devojčice.

Advokat Fundile Matoto, koji je pristao da zastupa žene bez naknade nakon što je slučaj privukao nacionalnu pažnju, ne negira da se napad dogodio, ali je rekao da optužbe treba smanjiti.

Šantel je nestala iz svog doma u Port Elizabetu u avgustu 2019. godine, dok su Makvena i njena sestra otišle u prodavnice i nazad. Prodavnica je bila udaljena.

Kad su stigle kući, bilo je mračno i Šantel, koju su ostavili u društvu prijatelja, nigde nisu videle. Makvena je rekla da je provela celu noć u potrazi za petogodišnjakinjom, ali da nisu mogle da je pronađu.

Njeno krvavo telo na kraju je pronađeno u javnom toaletu, i pokrenuta je policijska istraga.

Muškarac u ranim 20-ima koji je porodici bio poznat odveden je na DNK testiranje, ali policija je rekla da ga ne mogu uhapsiti dok ne stignu rezultati. Međutim, prema pisanju medija, testiranje nije obavljeno do danas.

Otprilike mesec dana kasnije Makvena, njena 25-godišnja sestra i 24-godišnji porodični prijatelj, navodno su se sukobili sa tim muškarcem, rekavši da je odgovoran za devojčinu smrt. Nakon toga, oni su optuženi da su mu odsekli penis.

Taj muškarac je odveden u bolnicu, a takođe je podvrgnut uspešnoj operaciji ponovnog spajanja penisa.

Pred suđenje, Makvena je rekla:

- Kad je Šantel pronađena, srce mi je potonulo, bila sam slomljena. Moje ćerke više nema. Dok smo je tražili tokom noći, ona je ležala u tom hladnom toaletu. Bila sam slomljena, još uvek jesam - ispričala je potresena majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.