SUMANUTE IDEJE OPOZICIJE! Ovo su Bastaćevi planovi za Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMANUTE IDEJE OPOZICIJE! Ovo su Bastaćevi planovi za Beograd (VIDEO)

Smeta im razvoj i obnova prestonice

Od mnogih sumanutih ideja predstavnika opozicije za ovaj grad, posebno pažnju privlače njihovi planovi za uređenje centralnog gradskog jezgra. Marko Bastać i njegove pristalice su prethodnih nedelja maltretirali građane u strogom centru grada, a dolazilo je i do fizičkog nasilja.

Neki od predloga su i vraćanje asfalta umesto pločnika u pešačkoj zoni, rušenje dva sprata sa renovirane garaže Obilićev venac, i svakako najluđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svega, demoliranje zgrade Narodnog muzeja i vraćanje eksponata u depo.

Bastaću izgleda smetaju i uređene fasade u centru grada, na kojima se više ne vidi smog i koje predstavljaju pravo lice grada koji raste i obnavlja se, pa želi da sastruže sve renovirane fasade.

Na tom tragu, jedan od Bastaćevih planova je i donošenje gradske uredbe kojom se zabranjuje svako renoviranje na 99 godina, što bi grad ostavilo u ruiniranom stanju, baš kako njemu i njegovim pristalicama odgovara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.