ŠUMADIJA MOŽE DA ODAHNE: Još jedna opština konačno pobedila SMRTONOSNI VIRUS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 13:46

ŠUMADIJA MOŽE DA ODAHNE: Još jedna opština konačno pobedila SMRTONOSNI VIRUS

Poslednji oboleli otpušten iz bolnice

U opštini Topola i na teritoriji cele Šumadije nema novih pacijenata zaraženih virusom korona. Poslednji slučaj zaraze u Topoli potvrđen je kod pacijenta Z. K. iz Lipovca koji je posle lečenja u KC "Kragujevac" i dva negativna testa otpušten iz bolnice.

Prvi zaraženi Ž.M, sa mestom prebivališta u Topoli, inače žitelj Kragujevca, takođe je izlečen od virusa kovid-19. Jedna osoba je preminula od posledica ovog virusa, a potvrđen kod tri pacijenta.

Više od 100 osoba sa teritorije opštine Topola testirano je na virus Covid-19 i njihovi rezultati su takođe bili negativni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.