SUĐENJE VEKA! Darko IZLAZI NA SLOBODU?! Šarićev advokat ovim rečima POTPUNO SRUŠIO OPTUŽNICU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE VEKA! Darko IZLAZI NA SLOBODU?! Šarićev advokat ovim rečima POTPUNO SRUŠIO OPTUŽNICU?

Advokat Radoslav Baćović, branilac Darka Šarića (47), zatražio je danas u završnoj reči da se njegov klijent oslobodi optužbe za šverc droge kao i da se pusti na slobodu.

Baćović je u završnoj reči zatražio da se Šarić oslobodi optužbe usled nedostatka dokaza i naglasio da se njegov klijent dobrovoljno predao, te da ne postoji opasnost od bekstva.

- Tokom gotovo desetogodišnjeg procesa nije dokazano da je moj klijent imao bilo kakvu vezu sa švcerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kokaina, a ovakva optužnica je potpuno apsurdna i nedokaziva i po njoj se nije smelo postupati. Ne postoji nijedan dokaz o udruživanju radi činjenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, nigde se ne pominje, ni u pismenim, ni u usmenim dokazima da je on organizovao šverc droge iz južne Argentine i u Italiji - naglasio je Baćević.

On je predložio i da Šarić boravi u kućnom pritvoru zajedno sa suprugom Lanom Popović i garantovao da neće nigde pobeći niti da će počiniti krivično delo.

Baćević je u završnoj reči posebno istakao da je Apelacioni sud prilikom poništavanja prve presude ukazao da prvobitna presuda ne sadrži u sebi konkretno krivično delo, niti u obrazloženju postoji tačno kako je ono učinjeno.

Šarićev branilac je ukazao da proces traje skoro deset godina, a da je njegov klijent u pritvoru pet godina.

Odbrana nastavlja iznošenje završnih reči, dok se kraj proceca očekuje krajem oktobra, a presuda u novembru.

Pratite nas i na našem instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.