STUDENTI MEDICINSKOG FAKULTETA HITNO PRELAZE U KOVID SISTEM: Lađević najavio da specijalizanti DOLAZE U POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 12:44

STUDENTI MEDICINSKOG FAKULTETA HITNO PRELAZE U KOVID SISTEM: Lađević najavio da specijalizanti DOLAZE U POMOĆ!

Lađević je rekao i da specijalizanti prelaze u kovid sistem. Naglasio je i da su protokoli lečenja kovid pacijenata jedinstveni za celu Srbiju.

Načelnik Centra za anesteziju KCS Nebojša Lađević rekao je danas da će se studenti završnih godina Medicinskog fakulteta uključiti da pomognu zdravstvenom sektoru i dodao da će biti angažovani u non kovid sistemu.

- Svi naši pacijenti primaju istu terapiju bilo da su u bolniici u Beogradu ili na nekom drugom mestu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo je Lađević nakon sastanka ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa direktorima kovid bolnica.

Ujedno je apelovao na građane da se pridržavaju mera jer tako najbolje pomažu zdravstvenom sistemu.

- Svakodnevno preraspoređujemo zdravstveni kadar. Bolnice u Batajnici i Kruševcu značajno će pomoći sistemu da se rastereti, ali ukoliko se ne budemo pridržavali mera brzo ćemo popuniti i te kapacitete - rekao je Lađević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.