STRAVIČNO NEVREME: Jak vetar izazvao nestanak struje, zapalili se dimnjaci na kućama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO NEVREME: Jak vetar izazvao nestanak struje, zapalili se dimnjaci na kućama!

Najavljeno pogoršanje vremena zahvatilo je šire karlovačko područje ali i ostale delove Hrvatske

Nevreme u Karlovcu počelo je u 18.30 časova, a za samo pola sata zapalilo se osam dimnjaka na porodičnim kućama u Karlovcu, Draganiću, Dugoj Resi i Donjem Zvečaju, prenosi Jutarnji list.

Jak vetar izazvao je prekide u snabdevanju strujom, a na saobraćajnice su padale grane.

U kasnim popodnevnim časovima jako nevreme sa grmljavinom pogodilo je i Zagreb, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u pojedinim delovima padao je krupan grad.

Nevreme je napravilo i ozbiljne teškoće u saobraćaju, a zbog olujnog vetra zatvoreni su autoput između čvorova Sveti Rok i Maslenica i Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene.

Kako se navodi, sneg mestimično pada u Lici, dok jaka kiša pada u Gorskom kotaru, Slavoniji, centralnoj i severozapadnoj Hrvatskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.