STRAVIČNI detalji ubistva Srbina u Beču: Svađa je izbila zbog DROGE? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI detalji ubistva Srbina u Beču: Svađa je izbila zbog DROGE? (FOTO)

Hitna pomoć pokušala reanimaciju oca

Stravičan zločin odigrao se u petak oko 17 časova Beču kada je I. S. kuhinjskim nožem usmrtio oca K. S, pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta kuče.

Pročitajte i:

Kako se saznaje, porodica ima austrijsko državljanstvo, a rodom su iz mesta kod Malog Crnića. Već dugo godina žive i rade u Beču, a u svoje rodno selo dolaze samo dok su na odmoru.

Prema poslednjim saznanjima, rođaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice kažu da je do ovog krvavog pira navodno došlo nakon svađe koja je izbila između oca i sina.

- Sin je navodno koristio opojne droge, pa je njegov otac koji se pre neki dan vratio sa odmora iz Srbije, u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa njim, jer ga je molio da krene na lečenje, a on je odbio - kažu rođaci.

Kako se nezvanično saznaje od izvora iz austrijske policije, sin je već bio uhapšen nekoliko puta zbog droge.

- Nakon svađe, I. S. je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa, dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke rane nožem. Nakon toga pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju. U međuvremenu kako policija i hitna nisu brzo stigle, majka I. S. se vratila kući iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji - rekao je izvor iz austrijske policije.

Hitna pomoć je pokušala da reanimira žrtvu, ali na žalost bezuspešno, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je potvrdila da je muškarac zadobio višestruke rane nanete nožem.

Prema poslednjim saznanjima, 20 minuta kasnije, osumnjičeni je uhapšen u obližnjem parku dok je šetao kuče.

Meštani Salakovca kod Malog Crnića, odakle potiče porodica, šokirani su nakon što su čuli da je I. S. ubio oca, a otkrivaju da su i otac i sin bili problematični.

- Oni su imućna romska porodica iz našeg sela, ali svašta smo čuli o njima. Po selu se pričalo da je K. S. sa izvesnim Goranom bio drumski razbojnik, to jest da je pljačkao ljude po autoputu. Taj Goran je bio u zatvoru zbog razbojništva, a K. S.  je bio privođen, ali se uvek izvlačio. Delovali su srećno kada su dolazili na odmor u Srbiju, zaista ne možemo da verujemo da je I. S. ubio oca - kaže jedna od meštanki Salakovca,dok druga konstatuje da je K. S. sagradio veliku kuću u njihovom selu za svoje sinove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.