STRAVIČNI DETALJI UDESA KOD MALOG ZVORNIKA: Prevrnuo se auto, poginuo policajac, nije mu bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 22:55

STRAVIČNI DETALJI UDESA KOD MALOG ZVORNIKA: Prevrnuo se auto, poginuo policajac, nije mu bilo spasa

Mladen Gajić, policajac iz Malog Zvornika, poginuo je večeras oko 21.30 kod Velike Reke, na magistralnom putu Loznica-Mali Zvornik-Ljubovija.

Prema prvim informacijama, Gajić se kretao "pasatom" iz sela Cuvina prema Malom Zvorniku i iz dosad nepoznatih razloga došlo je do prevrtanja kola.

Pomoći mu nije bilo, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICAJAC NASTRADAO NA GODIŠNJEM ODMORU DOK SE VRAĆAO OD DRUGA Tuga u Zvorniku, Mladen za sobom ostavio dvoje dece: "Bio je bez mrlje, odlikovan..."

Izvor: Blic, 23.Jun.2022, 15:50

Policajac Mladen Gajić (44) nastradao je juče oko 22 časa u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Velika Reka, na magistralnom putu Loznica - Mali Zvornik - Ljubovija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.