STRAVIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU! Dečak skočio sa zgrade, ostavio oproštajno pismo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU! Dečak skočio sa zgrade, ostavio oproštajno pismo! (FOTO)

Dvanestogodišnji dečak nastradao je noćas pola sata iza ponoći, kada je pao sa sedmog sprata zgrade u kojoj živi, u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu.

Dečak je pao ispred ulaza u zgradu, gde su ga pronašle komšije, nakon čega je prevezen u bolnicu, gde je preminuo jutros oko 5 sati.

Prema nezvaničnim informacijama sumnja se na samoubistvo, jer je dečak u svojoj sobi na radnom stolu ostavio pismo, gde navodi da se odlučio na samoubistvo, jer mu majka nije dala da se igra video igricama.

Telo je odneto na obdukciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak pao sa sedmog sprata zgrade na Novom Beogradu VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2019

Beograd -- Dvanaestogodišnji dečak poginuo je noćas pola sata iza ponoći, kada je pao sa sedmog sprata zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu...Dečak je pao ispred ulaza u zgradu u Nehruovoj ulici, gde su ga pronašle komšije. On je prevezen u bolnicu, u kojoj je preminuo jutros oko pet sati, preneo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.