STRAVIČNA SCENA NA GRANICI: Carinici pronašli teglu sa LJUDSKIM MOZGOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA SCENA NA GRANICI: Carinici pronašli teglu sa LJUDSKIM MOZGOM! (FOTO)

Carinici Sjedinjenih Država su prilikom regularne provere kanadskog poštanskog kamiona naišli na neobičnu pošiljku.

Naime, među paketima je bila i posuda s ljudskim mozgom.

- Carinici graničnog prelaza Blu Voter Bridž, koji se nalazi između Mičigena i kanadske provincije Ontario, 14. februara pronašli su ljudski mozak - saopštila je američka Uprava za carinu i zaštitu granica (CBP).

"Starinski nastavni primerak"

Ljudski mozak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio unutar pošiljke koja je na sebi imala oznaku "Starinski nastavni primerak", a poslata je iz Toronta.

- Nakon otvaranja pošiljke službenici CBP-a pronašli su paket u kojem je bio uzorak ljudskog mozga. Bio je spremljen u staklenoj posudi, a uz njega nije bilo nikakve propratne dokumentacije - navodi se u izjavi agencije.

On Friday, @CBP officers at the Blue Water Bridge in Port Huron discovered a human brain in an international mail shipment. Read More here: https://t.co/1pdA8csvrZ pic.twitter.com/umqVaeLiBd

— CBP Great Lakes (@CBPGreatLakes) February 19, 2020

Regionalni direktor CBP-a rekao je da ljudi trebaju pripaziti na pravila o  slanju pošiljaka Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i Nacionalnog instituta za javno zdravstvo koja se odnose na "infektivne biološke agense i moguće zarazne tvari".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKIRALI SE KADA SU OTVORILI PAKET Američki carinici pronašli TEGLU SA LJUDSKIM MOZGOM (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Feb.2020

Američki carinici pronašli su prilikom pretresa kanadskog poštanskog kamiona teglu u kojoj se nalazio ljudski mozak, saopšteno je iz američke Uprave za carinu i zaštitu granica (CBP).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.